lodchjo Site Admin
Geregistreerd op: 23 Feb 2012 Berichten: 115 Woonplaats: Antwerpen
|
Geplaatst: 30-07-2012 21:11:16 Onderwerp: [NL][EN] Bloemkool - Cauliflower |
|
|
[NL]
De meeste mensen gooien de bladeren van de bloemkool weg. Jammer, want je kunt ze perfect gebruiken in soep, of gewoon in stukjes snijden (+/- 1 cm breed) en een 10-tal minuten in de pan bakken. Zelfs de dikste stukken kunnen mee gebruikt worden. Het heeft een beetje de structuur van dikkere stukken selder, en de smaak van kool.
[EN]
Most people throw away the leaves of cauliflower. A pity, because they are perfect in soup, or just cut to pieces (+/- 1 cm) and fried in a pan for about 10 minutes. Even the thickest parts can be used. The structure reminds of the thicker pieces of celery, while the taste is typically that of cabbage, to which cauliflower is closely related. |
|