lodchjo Site Admin
Geregistreerd op: 23 Feb 2012 Berichten: 115 Woonplaats: Antwerpen
|
Geplaatst: 23-01-2013 13:18:02 Onderwerp: Glutenvrije pannekoeken |
|
|
Kikkererwtenpannenkoeken
Aantal personen: 4 - 6
Kikkererwtenmeel heeft een nootachtige smaak. Deze pannenkoekjes zijn een klassiek gerecht in de provence en in Noord-Italië.
Bereidingswijze
Klop het biologische Kikkererwtenmeel met 3,5 dl. lauwwarm water, zout, de peper en de olie. Laat een paar minuten tot enkele uren rusten. Roer de ui en rozemarijn door het beslag. Bak het beslag met olijfolie in een koekenpan tot kleine pannekoekjes, 3-4 min. per kant.
Heerlijk bij groentenstoofpotjes.
Ingrediënten
- 125 gr. kikkererwtenmeel
- 1 tl zout
- 1 tl versgemalen peper
- 6 el olijfolie
- 1 kleine ui in dunne ringen
- 1 el verse rozemarijn |
|