Veganisme Belgie Veganisme Belgie
Over veganisme in Belgie
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 

[NL] Gevulde paprika

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Veganisme Belgie -> Recepten
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
lodchjo
Site Admin


Geregistreerd op: 23 Feb 2012
Berichten: 115
Woonplaats: Antwerpen

BerichtGeplaatst: 11-03-2012 15:46:29    Onderwerp: [NL] Gevulde paprika Reageren met citaat

Ingrediënten
- 4 grote paprika's
- 2 uien, fijngesnipperd
- 1 groot blik tomatenvlees in blokjes (800 gram)
- 600 gr seitangehakt
- 2 teentjes knoflook uit de pers
- enkele druppels tabasco
- snuifje zout
- 1 koffielepel gedroogde provençaalse kruiden
- 2 eetlepels paneermeel
- 6 eetlepels olijfolie

Bereiding

- Snij ongeveer 2cm onder het steeltje van de paprika's een kapje af, verwijder de zaadjes en leg de kapjes opzij. Verwijder de zaadlijsten uit de paprika's.
- Meng het seitangehakt met de fijngesnipperde ui + knoflook + tabasco + zout + provençaalse kruiden + paneermeel.
- Vul elke paprika met seitangehakt.
- Warm de oven voor op 220°C.
- Meng het tomatenvlees met de olijfolie, breng op smaak met peper en zout.
- Giet de tomatensaus in een ovenschotel en schik hierin de gevulde paprika's.
- Plaats de schotel in de oven gedurende 30 minuten op 220°C.


Laatst aangepast door lodchjo op 21-05-2012 17:36:01; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken MSN Messenger
lodchjo
Site Admin


Geregistreerd op: 23 Feb 2012
Berichten: 115
Woonplaats: Antwerpen

BerichtGeplaatst: 02-04-2012 19:59:59    Onderwerp: Re: Gevulde paprika Reageren met citaat

Een kleine aanpassing:
* om te voorkomen dat er bijna uitsluitend 'gehakt' en ajuin in de vulling zit, heb ik er maïs bij gedaan (uit een bokaal, wel bio Smile en wat van de tomatenblokjes met saus en dat gaf een heel goed resultaat, mijn gasten waren zeer content. (Opgediend met een hoedje luzernescheuten.)
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken MSN Messenger
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Veganisme Belgie -> Recepten Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wilt u geen reclame op dit forum en genieten van extra voordelen? Klik dan vlug hier voor meer informatie!
 

Powered by phpBB
immo op Realo
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum